Пица с песто и моцарела

6 октомври 2018 | 06:30 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
2 супени лъжици песто от босилек 
1 кг готово тесто за пица
½ чаша нарязана моцарела 
2 домата, нарязани на колелца
45 мин.

  • Порции: 8

Продукти
Приготвяне

Загрейте фурната на 180 градуса. Намазнете кръгла тавичка за печене. В нея поставете тестото и го разстелете с пръсти. Намажете обилно кората за пица с пестото. Подредете доматите, върху тях разпределете нарязаната моцарела. По желание можете да добавите и маслини. Печете за около 10-15 минути или докато моцарелата се разтече.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай