Майчинство

Лекция за пълноценно хранене при децата

Школата за родители на деца от 1 до 7 „Как да пораснем заедно“ отново тази събота

19.07.2013г. / 12 00ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

На 20 юли 2013 (събота), от 11:00 ч. в зоната за хранене на Сердика център, ще се състои седмата среща от школата за родители „Как да пораснем заедно“ – проект на Fine Line за родители на деца от 1 до 7-годишна възраст.

Лектор този път ще бъде небезизвестната Надя Петрова (нутриционист), която ще разкаже на родителите как да предпазят децата си от заболявания посредством хранене. Темата на семинара е „Превенция и лечение на заболявания посредством хранене при малките деца.

Свързани статии

В лекцията си Надя Петрова ще разкрие на родителите техники за пълноценно хранене при децата и за избягване на така вредните пакетирани и „бързи“ храни. Ще предложи заместители на всички изкусителни и вредни в големи количества овкусители – като бялата сол и захар например. Г-жа Петрова ще разкаже за връзката между храненето и емоциите, за примера и сугестията от страна на родителите, ще ви даде съвет как бързо и лесно да приготвите за детето си у дома вкусни и здравословни рецепти.

Школата за родители ще продължи веднъж месечно до края на годината с различни лекции по актуални теми за родителството в първите седем години, представени от експерти в различни области за съвременното отглеждане на децата. Всяка трета събота от месеца, между 11:00 и 13:00 часа, ще можете да разширите познанията си за най-предизвикателната функция на човека – родителството.

Коментирай