Майчинство

Как да направите храненето забавно? (галерия)

Невероятните кутии с обяд на един всеотдаен баща

11.04.2014г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: boredpanda.com, lunchboxdad.com

Снимка: boredpanda.com, lunchboxdad.com

Винаги сме знаели, че децата учат по-лесно, когато в процеса има и малко забавление. Същото е и с храната или поне според един супер татко от Сан Франциско на име David Laferriere. Дейвид обича да приготвя вкусотии за своите деца. Неговата дъщеричка е вече ученичка и както повечето деца си носи кутия с обяд.

За всеки родител е важно детето да се храни здравословно и да изяжда целия си обяд, затова освен вкусен, Дейвид прави обяда и забавен. Креативен обяд понякога получават и по-малките членове на семейството, които все още не са ученици. Вероятно си мислите, че той не работи? Напротив!

Свързани статии

Неговото ежедневие е като на всеки нормален човек – работа, семейство, грижи, пазаруване. В менютата могат да бъдат разпознати много герои от приказки, филмчета. Споделя, че откакто приготвя по този начин обяда за дъщеря си, те много са се сближили. Обсъждат това, което тя обича да гледа, това от което се интересува и какво я вдъхновява.

Идеята за тези интересни кутии за обяд се заражда през 2008 година. Тогава на опаковките на домашните сандвичи той започва да рисува с маркери рисунки, които му идват на момента. В галерията ни може да видите още идеи за забавни, полезни и вкусни детски менюта, които да приготвите и на вашите деца.

Снимка: boredpanda.com, lunchboxdad.com

Коментирай