Майчинство

Какво показва звездната карта за вашето неродено бебе?

Планетите все пак имат някакво влияние върху нашата личност

10.07.2014г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Напоследък има тенденция двойките, които очакват бебе, да планират с астролог датата на раждането. Всеки се ражда под определен зодиакален знак, има своето щастливо число, число на живота и т. н.

Въпреки че зодията не е на 100% определяща за това каква личност ще бъдете, според много хора планетите все пак имат някакво влияние. Отделете минута, за да видите какво бебе ви очаква според звездната карта.

Овен

Ако вашето бебе се очаква да се роди в този период, знайте, че тогава се раждат лидерите и хората пълни с амбиции. Те са конкурентоспособни и обичат предизвикателствата. Винаги се борят докрай, за да постигнат своите цели, а ако някои се опита да им попречи, са готови за дуел.

Телец

Под знака на тази зодия са родени хората обичащи живота. Обичат да си угаждат, държат на красотата около себе си и са грижовни към останалите. От вас зависи да доразвиете тези качества в малкия Телец, който е на път.

Близнаци

Близнаците още от бебета се отегчават бързо. Бъдете готови за приключения с тях, защото те са любопитни, малки откриватели и изключително остроумни.

Рак

Ако вашето бебе се очаква да се появи на бял свят под знака на зодия Рак, знайте, че в ръцете си ще поемете един малък мечтател. Раците са умни и креативни, показват привързаност, но в замяна се нуждаят от много обич. Затова не спирайте да гушкате и целувате вашето бебе.

Лъв

Още от първите дни на своята поява те искат да бъдат в центъра на вниманието. Те ще се превърнат в една горделива и творческа личност, затова наблюдавайте талантите им.

Дева

Децата родени под този зодиакален знак ще се нуждаят от вашите съвети през целия живот. Опитайте се да възпитате у тях загрижеността и отдадеността към другите, защото това е характерна черта за тази зодия.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Майка ( преди 9 години )
аз пък вярвам в астрологията и дори ще поръчам да направят хороскоп на детето ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
gost ( преди 9 години )