Майчинство

Красотата на бременността и раждането (галерия)

Защо трябва да обичате тялото си

15.01.2016г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: adme.ru; kerfox.com

Снимки: adme.ru; kerfox.com

Няма нищо по-красиво и необикновено от бременността и раждането. Следващият фотографски проект ще ви убеди в това. Той е дело на Нийли Кер-Фокс, която също е майка. Както всяка жена, преминала по пътя на бременността и раждането, тя знае как изглежда женското тяло след всичките тези промени.

Нийли споделя, че след появата на второто си дете, отпуснатата кожа, стриите, натрупаните килограми и проблемите с гърба, за които се налага физиотерапия, я карат повече да не приема тялото си.

След време попада на няколко подобни проекта и това я вдъхновява да създаде свои, в които да покаже, че раждането е красота, смелост. За целта пред обектива на камерата й застават 16 жени, всичките майки. Ето какво споделят някои от тях.

Ерика: „По време на снимките се чувствах красива. Никога няма да забравя това преживяване.“

Свързани статии

Ашли: „Когато забременях, бях сигурна, че няма да има проблеми и че ще се върна към предишното си тегло след раждането. Но това не е съвсем вярно. Въпреки това, аз живея живота си до краен предел. Имам едно прекрасно дете, любов, която изпълва сърцето ми. Както и внимателен и любящ партньор. Аз работя. Аз играя.“

Розалин: „След тази сесия почувствах такава увереност в себе си, каквато никога досега не съм чувствала.“ Ето и част от фотографиите на Нийли Кер-Фокс.


Снимки: adme.ru; kerfox.com

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
мария ( преди 8 години )
по-добре *** коментар отколкото никакъв...явно това е мотото на анонимния. Смешен си....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Повечето жени на тези снимки най-вероятно са изглеждали по подобен начин и преди да забременеят и далеч не са представителни за повечето майки в България, които обикновено са с по-различни изходни данни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота