Супермоделът Кандис Суонепол се ядоса на хората, заклеймяващи майките, които кърмят децата си на публични места.

Ангелът на Victoria's Secret публикува дълъг пост в профила си в Инстаграм, в който обвини в лицемерие всички хора, които я карат да се срамува да кърми детето си навън, но пък нямат никакъв проблем с голите ѝ снимки на модел.

28-годишната Кандис дори публикува черно-бяла снимка как кърми сина си, в защита на своята позиция.

Още по темата

„Много жени днес се срамуват да кърмят на публични места или дори биват гонени от такива места, защото кърмят децата си. Накараха ме да чувствам, че трябва да се покрия, когато кърмя или че трябва да се срамувам да го правя навън, но странно защо не чувствам нищо подобно относно голите снимки в списания, които съм снимала в името на изкуството...?“, коментира моделът в профила си.

Южноафриканската красавица роди първото си дете през октомври тази година. Бащата на сина ѝ Анака е нейният годеник Хърман Николи.

Гневът на звездата е провокиран от поведението на хората навън, чиито настоятелни погледи я карат да се прикрива, когато кърми детето си.

Вижте в галерията ни кои други известни жени открито застанаха зад позицията, че да кърмиш детето си навън е най-естественото нещо.