Майчинство

Д-р Енчев и Теди Велинова имат дъщеря

Звездната двойка увеличи семейството си с малката принцеса София

06.02.2017г. / 11 27ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Теди Велинова е станала майка за втори път, с това се похвали съпругът ѝ д-р Ангел Енчев във Facebook. Стилистката е родила дъщеря, която носи името София.

Д-р Енчев е присъствал на раждането, което най-вероятно е било със секцио и сам публикува снимка в социалната мрежа, към която написа: „Баща за втори път! Благодаря ти, Господи, благодаря ти, Теодора за нашата принцеса София!“

Д-р Енчев бе обещал на половинката си, че щом роди и спре да кърми, ще ѝ направи няколко естетични корекции на гърдите – ще ги повдигне и уголеми. Самият той споделя, че досега не е правил нищо особено по лицето и тялото на Теди, само „малко ботокс по челото и около очите“. Но първото нещо, което опитният хирург ще направи е да заличи белега от секциото.

Двойката е заедно от 2011 г., а романтичното предложение за брак хирургът направи на любимата си в романтичния Рим с пръстен с брилянт.

Преди да се залюби с д-р Енчев, Теди излизаше с рапъра Експлисит. Преди него пък дамата дълго време бе гадже на бизнесмена Румен Бояджиев, син на собственик на клиника за пластична хирургия. Велинова отдавна е фен на пластичната хирургия и бе една от първите, които си сложиха силиконови гърди у нас.

Коментирай