Майчинство

Какво е детето от зодия Стрелец?

Палаво и комуникативно

10.03.2017г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тези деца се отделят от семейството много по-бързо от останалите. Палави и трудни за контролиране, но забележителни по свой собствен начин.

Вижте с какво са толкова интересни децата Стрелци.

Малките представители на зодията са изключително активни и обичат да са в постоянно движение. Склонни са да бъдат неспокойни и още от съвсем малки искат да бъдат независими. На по-късен етап ще искат много да пътуват по широкия свят.

Малките Стрелчета не се движат само, когато спят. Понеже са с приключенски дух, те ще искат да проучват всяка част на дома, всяко непознато място в градинката, парка. Затова се заредете с много търпение и енергия.

Ако вашето дете е зодия Стрелец или се очаква да се роди под този знак, знайте, а може би вече сте забелязали, че е много социално. Общително и пълно с енергия, вашето дете ще бъде щастливо и ще се развива добре, ако отрано го поставите в среда с негови връстници.

Малките Стрелци са чаровни, приятелски настроени и имат борбен дух. Но докато са бебета обичат да чуват край себе си познат глас и не обичат да бъдат оставяни без внимание за дълго време. Като независими личности те се нуждаят от много пространство и свобода на действие.

Снимка: istock

Друго, което прави толкова интересни малките представители на този зодиакален знак е, че те имат страхотно въображение, способни са да измислят забавни истории и са големи мечтатели.

Поради това границата между мечтите и реалността за тях може да остане неясна. Възможно е да преувеличават някои ситуации, за да получат това, което искат или да имат свой въображаем приятел. Много е важно с напредването на възрастта да бъдете част от техния фантастичен свят и да изградите добра комуникация.

Трябва да знаете, че те не харесват правилата и традиционните наказания обикновено не се оказват работещи при тях. Вместо това се опитвайте да разговаряте и да обяснявате кое е редно и кое не.

Бъдете търпеливи, когато ги учите на нещо ново и особено в онези моменти, в които се опитвате да минете от пелени на гърне. На децата Стрелци понякога им липсва мотивация. Също така е много важно да ги възпитате в уважение към парите, да ги ценят.

Свързани статии

Добре е от малки да им дадете касичка, да следите за какво харчат средствата си, защото Стрелците като цяло не са особено добри с финансите. На детската площадка ви очакват много интересни и цапащи моменти.

Децата Стрелци обичат новото, интересното, вълнуващите начинания. За тях е скучно да стоят на едно място, често ще се цапат. Потърсете за тях интерактивна образователна среда, това е най-добрият начин да задоволите тяхното любопитство.

Коментирай