Майчинство

Най-бързият и лесен начин за приготвяне на адаптирано мляко

Тайната се крие в милк машината Happy Shaker на AGU

23.01.2018г. / 16 38ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако имате бебе и по някаква причина не кърмите, а го храните с адаптирано мляко, със сигурност вече безкрайно ви е омръзнало от приготвянето на поредното шише. Това се случва средно по 7-8 пъти на денонощие, а при някои по-гладни мъничета, може да се наложат и повече хранения. И всеки път процедурата е една и съща, досадна и отнемаща от ценното ви време.   

Най-неприятната част обаче е през нощта. Тъкмо сте се унесли, най-накрая е дошло вашето време за малко почивка след дългия, изморителен ден с детето/децата и чувате пронизителния плач на вашето мъниче.   

Гладно е, плаче неистово за мляко, а вие тепърва трябва да станете, да го приготвите и да проверите подходяща ли е температурата за пиене, преди да му дадете шишето. И докато трае цялата тази мудна и изнервяща процедура, бебето е вече разсънено и дори след като изяде млякото, няма шанс да заспи бързо, защото вече е разбудено. До болка познато, нали?   

А сега си представете една друга картина:  бебето се буди през нощта и вие имате готово мляко – с необходимата консистенция, температура и в необходимото количество. Звучи невероятно, но вече е възможно. С машината за адаптирано мляко AGU Häppi Shaker!

За да управлявате лесно тази машина е достатъчно да свалите безплатното приложение AGU. Въвеждате в него данните на вашето мъниче, сканирате баркода на кутията на млякото и машината вече „знае“ какво количество мляко да приготви, с каква температура и консистенция, стриктно спазвайки препоръките на производителя на млякото. Естествено, при желание, можете да промените настройките. И така приготвянето на млякото през нощта се свежда до натискането на бутона „старт“ в приложението AGU. 

След което, докато обуете чехлите и прекосите разстоянието до кухнята, млякото вече е готово и ви чака. Топло, с идеална за детето температура за пиене, без бучки от недобре разбито мляко, с чиста вода и перфектна консистенция. Всичко това отнема между 4 и 25 секунди. Повтаряме: за максимум 25 секунди млякото ще е готово за пиене!

Струва ви се нереално, може би, но е факт, че с машината за мляко AGU Häppi Shaker това се случва.   

Машината за адаптирано мляко е ваш верен помощник при всяко хранене. Достатъчно е само веднъж да настроите параметрите на адаптираното мляко, което предпочитате.

Машината AGU Häppi Shaker може да се използва и в ръчен режим. Ако за вашето дете се грижи друг човек - баба или детегледачка, вие ще сте сигурни, че детето получава храна, приготвена съгласно вашите изисквания. Вие правите настройките на машината, а след това приготвянето на млякото се прави само с натискане на един бутон от панела за управление на машината. Просто и изключително лесно.

Да имате такава машина у дома не е лукс, това е удобство за вас и вашите деца, повече време за почивка, спестени нерви и пълноценен сън.  

 

Предимствата на милк машината AGU са наистина много:

  • мляко, приготвено с правилна температура и консистенция;
  • здравословно приготвяне – машината подгрява само толкова вода, колкото е необходима за дозата мляко. Така се избягва образуването на вредни микроорганизми във водата, които биха могли да повлияят на здравето на детето;
  • безспорно най-впечатляващото е бързината, с която приготвя млякото за пиене.

Приложението AGU дава възможност да управлявате лесно машината. То е удобно и интуитивно. Чрез него съхранявате историята на хранене на вашето дете. Ако детето ви е на смесено хранене, можете да отбелязвате какво количество кърма е изяло детето и какво количество адаптирано мляко.

Това, с което милк машината AGU ще ви спечели е и изчистеният и елегантен дизайн, който я прави красиво допълнение към кухненското ви оборудване.   

В забързаното ни ежедневие, когато се стремим да вършим бързо всякакви досадни рутинни задължения, милк машината AGU Häppi Shaker се оказва наистина революционна вещ. Защото ви печели ценно време, не хаби нервите ви, дарява ви с така необходимото за една майка спокойствие и най-вече ви дава изключителен комфорт, че винаги сте подготвени и то само с един-единствен клик. Струва си, нали? 

 

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
kryval808 ( преди 6 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Ния ( преди 6 години )
Изглежда страхотна машина! Двете ми деца отгледах с адаптирано мляко и ако имаше тогава тази машина определено щях да я купя. Като се сетя първите месеци колко пъти ставах през нощта да правя мляк и ми става лошо....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Вяра Димитрова ( преди 6 години )
Впечатляващо! Ние вече имаме аспиратор и термометър AGU. Много сме доволни! Ще се доверя и на милк машината! Спестявам си цялата тревога в приготвяне на мляко и хранене на детето!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Maya ( преди 6 години )
Това е един иновативен продукт, който значително облекчи грижата за бебето ми. Винаги получавам "прясно" приготвено мляко с правилната температура. Сега съм спокойна и когато оставям детето на баба. Тя натиска само един бутон и то се храни правилно:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар