Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Рак

Те са изключително чувствителни и креативни

18.02.2018г. / 06 41ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако вашето дете е родено в периода 21 юни – 22 юли, то вие сте родител на представител на зодия Рак. Запознайте се с няколко основни характерни черти на малчуганите от тази зодия.

1. Те са изключително чувствителни

Ако учител направи забележка на вашето дете като част от учебния процес, пригответе се да слушате за тази случка цяла седмица. Раците трудно приемат критика и открито се възмущават, щом я чуят. Не се примиряват леко със забележките спрямо тях, дори и когато са заслужени.

Децата, родени под знака на Рака, са невероятно чувствителни и е добре да го имате предвид, да щадите чувствата им, когато е възможно.

20 характерни черти на зодия Рак

2. Супер креативни са

Децата Раци се славят като едни от най-артистичните в зодиака. Тяхна характерна черта е креативността, с която се отличават от другите зодии. И не става въпрос само за рисуване или само за някакъв друг вид изкуство. Раците са известни като добри писатели, художници, изобретатели и артисти. Насърчавайте техните таланти и заложби, не подценявайте артистичните им залитания. Не се учудвайте, ако детето ви пожелае да упражнява професия, свързана с някакъв вид изкуство.

3. Могат да бъдат много убедителни

Децата, родени под знака на Рака определено знаят как да постигнат своите цели. Те са много убедителни, когато се стремят да докажат правотата си по дадена тема. Не е изключено да се опитат и да ви манипулират в желанието си да постигнат това, което са си наумили. Затова бъдете подготвени за тяхната настойчивост и убедителност в разговорите.

Годишен хороскоп 2018 – зодия Рак

4. Лоялни са

Раците са сред зодиите, които най-трудно се пречупват. Те са много лоялни и верни приятели. Трудно е да спечелите тяхното доверие, но веднъж случи ли се, то е завинаги. Този воден знак е готов на всичко за своя кръг от близки и приятели. Не е лесно да влезете в тесния им кръг от приятелства, но ако успеете, ще се сдобиете с много верен и лоялен приятел.

5. Могат да ви опровергаят, когато най-малко го очаквате

Упоритост е малкото име на децата Раци. Това, което може би не подозирате за тях е, че са безкрайно твърди в отстояването на своите позиции. На пръв поглед може да ви се стори, че са се предали от нещо и са се отказали от борбата за него. И в момент, когато най-малко очаквате, ще ви изненадат с невероятна решителност и упоритост. Могат да ви оборят във всяка една ситуация, в която са сигурни, че са прави. И ще е трудно да ги убедите в обратното.

Коментирай