Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Скорпион

Малките Скорпиони имат силна воля

23.03.2018г. / 10 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте родител на дете, родено под знака на Скорпиона, то трябва да знаете, че вашето хлапе е изключително будно, чувствително и целеустремено още от малко. Вижте няколко техни характерни черти, които ще ви помогнат да разберете тази зодия и да общувате по-лесно с тях.

Решителни са, със силна воля

Още от раждането си Скорпионите са силно решени да доминират над вас и околните чрез своята неизчерпаема енергия и жизненост. Малчуганите от тази зодия обичат да предизвикват родителите си и да ги провокират към промяна на установените правила в семейството. Имайте предвид, че Скорпионите са със силно изявен състезателен дух и в игрите винаги се стремят към победа, на всяка цена.

>> 20 характерни черти на зодия Скорпион <<

Властни са и държат много на вещите си

Малките Скорпиони изпитват огромна трудност да споделят играчки с другите деца. Като цяло, това е характерно за почти всички малки деца и се израства, но при представителите на тази зодия чувството за притежание е още по-задълбочено. Определят ги като една от най-властните зодии, затова може да се опитате да поработите в посока на споделянето повече. Поощрявайте ги, за да се учат да дават повече свои вещи на другите.

Загадките са им страст

Не се учудвайте, че любимата игра на вашето хлапе е криеницата. Присъщо на скорпиона, който е символът на техния зодиакален знак, така и тези деца обичат мрака, тайните и загадките. Не изпитват страх от тъмното, обожават да се крият и да изненадват другите.

>> Годишен хороскоп за зодия Скорпион <<

Вашата увереност е важна за тях

Скорпионите са много силни личности и дори от малки не обичат да признават, че са уязвими или уплашени от нещо. Затова бъдете около тях, внимавайте за такива моменти и им вдъхвайте увереност, за да не се потискат от негативните си емоции и страхове. За тях е важно да чувстват вашата закрила, дори и без да са я поискали. Предлагайте им прегръдки и нежни милувки, но само ако те искат и толкова време, колкото им е приятно на тях.

Прикрити са и не споделят много

Скорпионите рядко показват чувствата си на останалите, дори още от ранна възраст. Те държат на своята уединеност и не се притесняват да са сами, чувстват се комфортно така. В същото време това не означава вие да криете нещо от тях или да се дистанцирате. Напротив, те имат нужда от вашата комуникация, но ако са по-мълчаливи, не означава, че не им е приятно. Просто са такива. Те са наблюдателни, забелязват всякакви детайли и рядко нещо им убягва от поглед. Но предпочитат да пазят впечатленията за себе си и рядко ги споделят.

Коментирай