Майчинство

Изберете дишащи пелени за вашето бебе

Бебешките пелени „Pine premium“ са качествени и високотехнологични продукти, осигуряващи комфорт на Вашето дете в игри и сън

05.04.2018г. / 13 54ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

За една майка и нейното новородено бебенце сред най-важните неща в първите месеци след раждането са грижите за чувствителната детска кожа. В тези грижи от ключово значение е изборът на пелени, които ще използвате, както и мокрите кърпи, с които ще почиствате внимателно деликатните зони.   

Освен че трябва да са удобни на вашето мъниче, пелените трябва да отговарят на множество изисквания за високо качество, за да сте сигурни, че детето ви е добре защитено.   

Как ще разпознаете дали са качествени бебешките пелени?   

На първо място трябва да имат дишаща външна повърхност, много висока абсорбираща способност и да са изработени изцяло от естествени материали като целулоза (памук) например. Текстилът отвътре и отвън да е омекотен допълнително, за да не дразни бебешката кожа. За предпочитане е да не са ароматизирани. Бебешките пелени „Pine premium“, които са от най-висок premium клас, отговарят на всички тези важни критерии.   

Характеристики на детските пелени „Pine premium“   

Основно за „Pine premium“ пелените е разположената по цялата дължина на пелената зелена бързоабсорбираща лента, която разпределя течността по цялата пелена и така се предотвратява неприятното и неудобно за децата провисване в една област.   

Ластичните ленти за захващане на пелените около кръста са с многократно залепване и имат много добра еластичност, за да може детето да се движи свободно.

Друго основно предимство са бариерите против изтичане. Те са леко стегнати, за да прилягат максимално около крачетата и да задържат течността в първия момент, докато бързо абсорбиращата лента я разпредели.   

Пелените са произведени с най-съвременни машини и технологичен процес, при който не се използва човешка намеса.   

Ежедневно се правят изследвания в заводската лаборатория, за да се проверява качеството на партидите, както и за усъвършенстване на попиваемостта и други характеристики на пелените. 

  

Тестовете доказват, че...   

Бебешки пелени „Pine premium“ притежават всички сертификати за качество и произход и са дерматологично тествани в лабораториите на SGS в Швейцария. Изследванията са базирани на тестване на парче от пелената с формата на „паричка“, залепено върху ръката на 25 човека от различни възрасти в продължение на 7 дни и проследяване на процеса на реакция на кожата към текстила.   

Не са наблюдавани никакви обриви, дерматологични раздразнения или усложнения, благодарение на дишащата външна материя, която не запарява и позволява на кожата да диша. Произведените пелени се изнасят в над 40 държави по света.   

Бебешките пелени и мокри кърпи на „Pine“ може да закупите в детски и бебешки борси и магазини в страната, описани във Фейсбук страницата “Pine Bulgaria”, както и онлайн от официалния вносител на бранда за България.  

Коментирай