Майчинство

Известният терапевт Шарън Кинг споделя теорията си за раждането

Международният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма - Шарън Кинг, идва в България

03.03.2019г. / 16 33ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Международният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма – Шарън Кинг, идва в България по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Център за здраве и образование „Едикта“ във връзка с издаването на книгата ѝ „Излекувай раждането, излекувай живота си“ на български език. В същото време г-жа Кинг ще направи безплатна демонстрация на метода Пренареждането на Матрицата на раждането за широка аудитория. Събитието ще се състои на 21 март 2019 г. в Парк-хотел „Москва“, а от 22 до 25 март ще бъдат проведени специализирани семинари само за ТЕС практици.

Шарън Кинг е преподавател по енергийна психология и изследовател на раждането в периода на пренаталното развитие на ембриона, процеса на раждане и ефектът му върху развитието на детето. Създател е и преподавател на протокола Пренареждане на Матрицата на раждането, част от едноименния метод, набрал популярност в последните години. Той е дълбоко трансформиращо продължение на доказалата своята ефективност Техника за емоционална свобода (ТЕС). Известна още като „Мама Кинг“, Шарън е помогнала на много жени да се сдобият с мечтаната рожба.

Основната ѝ концепция е, че процесът на бременност и раждане е изключително важен за развитието на човека във всички аспекти от живота и за това как възприема заобикалящата го среда. Бебетата са съзнателни същества, които още преди да се родят получават информация за света около тях и формират убеждения на база на всичко, което възприемат чрез майката. Всеки стрес, всяка травма, която майката преживява, се разбира от нероденото бебе. Бебето запечатва тази информация и я използва, за да се адаптира към средата, в която идва – дали е безопасна или опасна, любяща или враждебна.

В допълнение, съвременните намеси в естествения родилен процес могат да повлияят на хората и впоследствие те да формират усещането, че не принадлежат никъде, че са изоставени, изолирани, че не са достатъчно добри или че не могат да бъдат обичани. Осиновените деца, които са прекарали дълго време под чужди грижи имат усещане, че са отхвърлени и не могат да осъществят дълготрайни взаимоотношения с другите. Всички тези травмиращи преживявания дават тежък отпечатък в живота, а ние дори не знаем откъде идват проблемите ни и негативната нагласа към света. Оказва се, че те могат да бъдат открити, дори и от невербална възраст и „пренаредени“ бързо, ефективно и безпроблемно.

„Именно с помощта на ТЕС и Пренареждане на Матрицата на раждането можем да се върнем и да освободим емоциите, свързани с тези травми, често заровени в подсъзнанието, и да създадем ново преживяване и нова система от убеждения. Прилагайки специални техники можем да пресъздадем родилния процес и да осъществим съвсем естествения при подходящи обстоятелства процес на свързване на майката с детето. Целта е не само да неутрализираме ефекта на самата травма, но като открием какво негативно убеждение сме възприели в този болезнен момент, да го променим на подсъзнателно ниво. Пренареждането на Матрицата на раждането е продължение на метода Пренареждане на Матрицата и се фокусира върху преживяванията от времето, докато сме били в утробата или по време на самото раждане“, коментира за българските си почитатели Шарън Кинг.

С Пренареждане на Матрицата на раждането клиентите могат да се върнат в утробата и да променят процеса на раждането си, което ще доведе до промяна на енергията, настроението и усещането за благополучие в настоящето. Зачатието, времето, прекарано в утробата, раждането и първите 6 години са от решаващо значение, а също и как системата от вярвания е възникнала точно тогава. Изумително е, че след сеансите с Шарън Кинг много хора припомнят раждането си и успяват да постигнат невероятна промяна в живота си.

Пренареждането на матрицата на раждането се базира на една от техниките на енергийната психология – ТЕС (техника за емоционална свобода). Тя е най-популярната техника в енергийната психология, при която се използват потупвания върху меридианните или по-известни като акупунктурни точки, докато сме настроени на някаква неприятна емоция и си припомняме неприятен спомен или случка от живота ни. Това помага да се освободят тялото и умът от негативни емоции. Научните изследвания от последните 10 години показват, че прилагането на ТЕС променя генната експресия на нашето ДНК, подобрява имунната система и намалява стресовия хормон кортизол, като едновременно с това има силата да променя запаметеното от мозъка. Пренареждане на Матрицата е надграждаща техника, комбинираща медитация с ТЕС, при която с лекота се стига до подсъзнанието.

Към кого е насочена демонстрацията?
Тази демонстрация е за тези, които искат да научат повече за освобождаването на подсъзнателните спомени за зачатието, времето в утробата, раждането и най-ранните години, както и за всякакви травми свързани с раждането:

· Страх от раждане и усложнения при раждането
· Травматично раждане
· Потиснати спомени за травматично раждане
· Осиновяване
· Трудности при забременяване
· Спонтанни аборти и загуба на бебе (близнак, новородено)
· За нормално раждане след секцио
· Изправяне на седалищно разположено бебе
· Следродилна депресия
· Нежелани бебета, аборти
· Оцеляване след нежелана бременност
· Усложнения при бременност
· Грубо отношение по време на раждане
или като цяло към:
· всеки, който е раждан
· всяка жена, която е била бременна
· всяка жена, която иска да забременее
· всяка жена, която е раждала
· всяка жена, която е загубила дете
· всеки, който иска да се научи с лекота да достига до несъзнателните спомени
· всеки, който усеща, че появяването му на бял свят е било по един или друг начин проблематично ИЛИ работи с такива клиенти


За Шарън Кинг
Шарън Кинг, международен лектор, експерт в пренаталното и перинаталното развитие и бременността и автор на „Излекувай раждането си, излекувай живота си“; работи в областта на емоционалното здраве от 19 години. Пътуването ѝ започва, когато се случва драматично събитие в живота ѝ и тя е принудена да се справя с емоционалните предизвикателства, свързани с това. Научила се не само как да ги преодолява, но и как да трансформира емоциите си на много дълбоко и фундаментално ниво. Личната криза не била краят, а се превърнала в ново начало и дълбоко лично търсене как емоциите влияят на нашето здраве и благополучие.
Шарън учила при безброй водещи учители в полето на емоциите, енергията и здравето. Години наред специализирала върху преживяванията по време на раждането и как те влияят на емоционалното здраве по време на детството и в по-късните години. Разработила протоколи за Пренареждане на Матрицата на раждането, които се превърнали в крайъгълен камък в техниката за самопомощ, наречена Пренареждане на Матрицата. Става водещ специалист в тази област и нейните техники са публикувани в книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“, издадена от издателския гигант Hay House през август 2010 (на български език изд. Аратрон 2014 г.).

Коментирай