Красивата актриса Ралица Паскалева и партньорът ѝ – волейболистът Теодор Салпаров, кръстиха своя син в църквата „Света Мария Магдалина“ в Йерусалим. За святото кръщене Ралица сподели снимки в личните си профили във фейсбук и инстаграм. Храмът и мястото, където е кръстен малкият Максим не са случайно избрани.

„Когато преди две години посетих Светата земя за първи път вече знаех, че това е мястото на което ще се връщам отново и отново. Всичко там е метафизично и не може да бъде обяснено с думи, то трябва да се усети и изживее! Затова когато решихме, че е време да кръстим Максим, то нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим. Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, за да му се поклоним, да походим по земята по която Той е ходил и за да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин...

Денят беше 24.05 – празникът на св. св. Кирил и Методий....

Благодаря на Бог, че ни помагаше през цялото време, за да се случи всичко по най-добрия начин и че силното ни желание да бъде точно на това място се изпълни!“ – сподели актрисата.

През юли месец бебе Максим ще навърши 1 годинка.