Ананас на грил с камембер и мед

16 юни 2017 | 07:50 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 ананас
250 г сирене камембер
2 супени лъжици мед
3 супени лъжици зехтин
½ щипка канела
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Обелете и нарежете ананаса на шайби. Загрейте мазнината в оребрен грил тиган. В него добавете и меда. След това запържете ананаса в сладката смес. Пържете от двете страни до златисто.

Нарежете сиренето камембер на парчета с големина колкото да покрият шайба ананас. Запечете го заедно с ананаса за не повече от минута-две. Подредете грилования ананас в чиния и върху него поставете запеченото сирене. Поръсете с малко канела.

Снимка: clarecooks.wordpress.com

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай