Пържен банан с масло, канела и индийско орехче

10 юли 2019 | 05:25 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 добре узрели банана, обелени
1 супена лъжица масло
1 супена лъжица пудра захар
1 чаена лъжица канела
1 щипка индийско орехче
20 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Обелете бананите и ги нарежете наполовина по дължина. Загрейте маслото на средна към ниска температура в тиган. Запържете бананите от двете страни до златисто. Преместете ги в чиния с кухненска хартия да се отцедят. През това време смесете захарта, канелата и индийското орехче. Поръсете добре бананите със сместа и сервирайте.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай