Меню

Шоколадов сладкиш с аромат на коняк

28 януари 2016 | 12:00 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
1 и 1/2 чаша течен шоколад
4 яйца
1/2 чаша брашно
30 г счукани орехи
30 мл коняк
80 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

В купа разбийте добре течния шоколад и яйцата. След като сместа леко увеличи обема си, може да добавите брашното и останалите съставки и отново разбийте добре.

Печете сладкиша в тавичка покрита с хартия за печене, при предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. След това го оставете да се охлади добре и внимателно премахнете хартията от него. Поставете го в чиния за сервиране и намажете обилно с течен шоколад.

Снимка: buzzfeed.com

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай