Меню

Пълнени гъби с кашкавал

7 февруари 2014 | 12:50 | Аз жената
Добави в любими
15 броя гъби печурка
300 г кашкавал 
300 г сирене 
3 яйца
олио 
5 с.л. сол (на вкус) 
подправки (по избор)

Продукти
Приготвяне

Първо отрязвате пънчето на гъбите, след това настъргвате кашкавала и сиренето. Нарязвате пънчетата на малки кубчета и ги разбърквате заедно със кашкавала, сиренето и яйцата. След това пълните гъбите с вече разбърканите продукти. После запичате гъбите във фурна, която е предварително загрята, държите ги във фурната около 10 мин., на около 150 градуса.

Автор на рецептата е Donichka, участник в конкурса „Празнични трапези".

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай