Меню

Картофи соте с бекон

17 април 2016 | 12:54 | Михаела Лазарова
5 от 5 гласа
Добави в любими
1 кг картофи
250 г бекон
1 малка глава лук
3 скилидки чесън
няколко стръка копър
50 г масло
сол, черен пипер на вкус
40 мин.

  • Порции: 3

Продукти
Приготвяне

Нарежете картофите като за салата и ги сварете. Когато са готови може да ги прецедите от водата. В тиган с няколко капки зехтин сложете нарязания бекон. След като стане леко златист може да го извадите.

В същия тиган разтопете голяма бучка масло и в него задушете нарязаните лук и чесън. Добавете картофите и нарязания на ситно копър. Гответе около 7-8 минути, овкусете със сол и черен пипер, добавете бекона и сервирайте.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай