Кулинарията като изкуство

Обичате ли да хапвате сашими (японски деликатес, състоящ се от много свежа сурова риба или месо, нарязани на тънки парчета)? В приятна компания и на хубаво място, това е чудесен начин да се насладите на вкуса на рибата. Но днес няма да говорим за приготвянето на сашими, а ще ви покажем как то може да се превърне в изкуство.
Един кулинарен художник, който може да бъде срещнат под псевдонима mikyoui00, определено разбира от сашими, а шедьоврите му имат за цел да възпитат в сина му любов към храната. Той никога не се е занимавал с изкуство, но започва да работи с риба и така открива перфектната възможност да научи повече за сашими и да създаде нещо уникално.

  • 15 Мар 2019|
  • 17:42|
  • Михаела Лазарова

Коментари 0

Напиши коментар

Напиши коментар

Моля, потвърдете проверката *

Tialoto