Участвайте в кулинарния конкурс "Пролетна трапеза"!


Броени дни преди един от най-големите християнски празници - Възкресение Христово,
Az-jenata.bg ви кани да участвате в новия ни кулинарен конкурс "Пролетна трапеза".


Екипът ни добре знае, че читателките ни са прекрасни кулинарни асове и не пропускат случай да надскочат себе си в готварството. Затова отправяме към вас ново предизвикателство коя читателка ще приготви най-вкусната пролетна гозба!


Няма да ви ограничаваме в избора на рецепта за конкурса и ще се насладим на вашите солено-сладки творения в какъвто вид решите да ги приготвите.


Рецептите, които изпращате, може да са част от трапезата ви за Цветница, Великден или пък Гергьовден. А може и да ни качите просто вашето любимо пролетно ястие, което обичате да приготвяте за себе си и близките си.


Важно условие е рецептите да са оригинални. Задължително е да участвате в конкурса и със снимка на приготвеното ястие.


Кулинарното ни състезание "Пролетна трапеза" се осъществява с подкрепата на фирма "Градус", която осигурява и наградата за победителя: две електрически мелници за сол и пипер с доживотна гаранция на Peugeot и една специална ножица за рязане на пиле.


В конкурса може да участва всеки регистриран потребител и има възможност да качва неограничен брой снимки и рецепти.


Ако все още не сте се регистрирали, може да го направите от тук.


Победител в конкурса ще бъде участникът, чиято снимка и рецепта събере най-много гласове. За да бъдат избегнати манипулации в гласуването, всеки регистриран потребител има право да гласува за конкретна снимка само по веднъж и неограничен брой пъти за различни снимки.


Срок на конкурса: 10 април - 10 май 2014 г.


Откраднати рецепти и снимки ще бъдат дисквалифицирани от конкурса.