Бременност

Дженифър Лав Хюит е бременна с първото си дете

Актрисата от филма "Знам какво направи миналото лято" чака бебе

06.06.2013г. / 16 47ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Горещата брюнетка Дженифър Лав Хюит е бременна с първото си дете, пише сайтът RadarOnline. 34-годишната актриса излиза с колегата си от сериала "Client List" - Брайън Холисей. Дженифър е в третия месец и е изключително щастлива от предстоящото събитие в живота си.

Свързани статии

"Това е едно прекрасно време на нетърпеливо очакване. Щастливи сме, че скоро ще създадем истинско семейство", казва щастливата двойка в своето официално изявление.

Двамата актьори бяха споделили преди известно време, че планират да си купят общо жилище и да се преместят да живеят заедно, а освен това бяха казали, че обмислят да сключат брак. "Дженифър смята да мине по необичаен маршрут този път," казва неин близък приятел. "Тя обича Брайън до смърт и смята, че той е г-н Идеален за нея."

По-рано този месец тя купи за сумата от 3 милиона и любовното гнездо, където с Холисей ще създадат семейството си. Имотът се намира до Тихия океан, в престижния квартал Палисейдс. В миналото Дженифър има един развален годеж.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
666 ( преди 10 години )
И при мен на терасата двойка гълъби се опитва да си свие семейно гнездо. Колко ли са платили и на кого, защото на мен все още не са. А за новината на въпросната госпожа, имам въпрос. Тя слон ли ще ражда или за първи път ще го направи в историята на човечеството? Та това е връзката между моите гълъби и тъпата новина.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време