Бременност

Пози, с които да заченете момче

Ще трябва малко да се постараете

29.12.2013г. / 14 30ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Ако сте нетърпеливи да имате момченце, винаги сте мечтали за един малък принц, който да е одрал кожата на любимия ви мъж, или просто имате вече достатъчно потомство от момиченца, тогава имате нужда от нашите съвети за пози, които ще ви помогнат да имате мечтаната мъжка рожба.

  • Опитайте „кучешката“

Тази поза винаги е горещо препоръчвана на двойките, които копнеят за момче. Това е така, защото тя позволява по-дълбоко проникване и по време на еякулацията спермата на мъжа достига по-близо до маточната шийка. Сперматозоидите са бързи, но и умират бързо, така че колкото по-малко време им трябва да стигнат до яйчниците, толкова по-голяма вероятност за успех ще имате.

Свързани статии
  • Правете го в изправено положение

 Това е всичко, което трябва да правите! Тази поза, също като „кучешката“ предразполага за по-добро проникване и също така дава по-добра възможност за бързото придвижване на сперматозоидите. Струва си да опитате, ако силно желаете момче.

  • Половин час преди да правите секс дайте на мъжа си да изпие едно голямо и силно кафе

 Кофеинът, според американски учени, дава огромна сила и енергия на сперматозоидите.

Консумирайте повече калории. От голямо значение е пълнозърнестата закуска. Изследване в британски университет показва, че покачването на дневния калориен прием с 400 единици (калории) и най-вече приема на зърнени култури, банани, риба, зеленчуци и други високоенергийни храни, може да помогне за зачеването на момче.

  • Изчакайте, докато влезете в овулация

Точното време е най-важната предпоставка, що се отнася до зачеването. Дори да не ви се вярва, денят, в който ще „направите“ бебето си, би могъл да е определящ за пола му. Лекарите съветват да се въздържате от сексуални контакти поне 4-5 дни преди овулацията ви да настъпи. Така увеличавате шанса сперматозоидите да достигнат яйцеклетката благополучно.

  • Изберете поза, която да ви довежда до оргазъм

Тук няма никаква шега. Оргазмът кара вагината да добие по-алкална среда. Тази промяна в pH-то благоприятства по-продължителното оцеляване на мъжките клетки. Така че, скъпи господа, трябва да се постараете повечко!

Коментирай