Интимно

7 места, по които той би искал да бъде докосван

По гърба и ...

18.11.2013г. / 14 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Както жените, така и мъжете обичат да бъдат докосвани. Но мъжете рядко биха признали, че имат нужда от малко нежност. След дългия работен ден само нежната женска ръка може да ги отпусне и те да забравят за стреса и напрежението. Има няколко специални места, където те обичат да бъдат докосвани и галени. Бъдете неговата магьосница и не ги пропускайте.

По лицето

Това ще го накара да се отпусне. Нежните докосвания не само действат успокояващо на половинката ви, но и леко възбуждащо. Преди да започнете любовната игра, направете лек масаж на лицето на любимия. За да го отпуснете максимално, наблегнете на слепоочията.

Врата му

Там може да го докосвате както с ръце, така и с устни. Нежните целувки ще му се сторят галещи, а ако докоснете тила му, ще го възбудите максимално. Това е една от най- горещите мъжки точки. Не я пропускайте!

Устните

Докосвайте ги не само с вашите устни, но и нежно с пръсти. Поиграйте си с него като потопите пръста си в шоколад или сметана. Сложете малко върху неговите устни и нежно опитайте от тях.

Задните части

Жените почти винаги са силно привлечени от задните части на мъжете. Секси и стегнати той копнее да ги докоснете, когато е върху вас.

Свързани статии

Кожата му

Мъжете са изключително чувствителни към нежния допир на женската кожа или към копринената ви нощница. Легнете върху него с красивото си сатенено бельо или само по нежната ви кожа.

Ушите

Това е специално място, което ще го възбуди за няколко секунди. С целувки, език или с ръка тази ерогенна зона не бива да бъде подминавана.

Гърбът

Започнете с ласките като отпуснете любимия с нежен масаж. Етерично масло от ванилия или жасмин действа не само като афродизиак, но и ще ви помогне да направите максимално релаксиращ масаж на половинката си. Затоплете маслото между дланите си и започнете внимателно да ги движите по целия гръб. Галете гърба на любимия и по време на мисионерската поза.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
иво ( преди 10 години )