Бременност

Безплатни прегледи и консултации започват в САГБАЛ „Света София“

В Първа САГБАЛ „Света София“ започват безплатни прегледи и консултации в рамките на инвитро програма „40+“

15.05.2014г. / 12 59ч.
Аз жената
Снимка: Photl.com

Снимка: Photl.com

От днес, 15.05.2014 г., в Първа САГБАЛ „Света София“ (София, ул. „Михалаки Ташев“ №2) се провеждат безплатни прегледи и консултации в рамките на програмата за лечение и диагностика на двойки с репродуктивни проблеми „40+“. Те ще се осъществяват до 25 юни само след предварително записан час на тел.: 024470263 или на GSM: 0878205253.

През същия период в лечебното заведение ще се провежда и безплатно психологическо консултиране за двойки с репродуктивни проблеми във връзка с емоционалните проблеми по време на инвитро лечение. Консултациите с психотерапевта Ирина Димова ще се осъществяват след предварително записване на тел.: 0887513 244.

Свързани статии

Програмата „40+“ е насочена основно към пациентки на възраст над 40 години, но от нея ще могат да се възползват и по-млади жени с преждевременно намален яйчников резерв. Тя е съвместна инициатива на Първа САГБАЛ „Св. София“ и Варненски медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ и се осъществява като реверанс към тази група пациентки, които нямат възможност да се възползват от националната програма за финансиране на лечение чрез инвитро оплождане. Целта е да се предложат преференциални и достъпни цени на инвитро процедури за тези пациентки.

За включилите се в програмата, ще бъде изготвен индивидуален план за лечение от водещи специалисти по репродуктивна медицина от двете лечебни заведения с главен консултант доц. д-р Емил Ковачев дм. от МУ-Варна, лекари от „Св. София“ и ембриолозите на лечебното заведение.

Коментирай
Свободно време