Бременност

Какво прави бременността секси?

Погледнете я от хубавата й страна!

06.01.2016г. / 13 50ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Бременността често се асоциира с труден период от живота на една жена. Но той може да бъде наистина страхотен. Дори секси! По какъв начин?

Гърдите ви са страхотни

Досега не сте имали големи, набъбнали и стегнати гърди? Е, вече имате! Кърмата, която тепърва ще захрани бебето, както и хормоните в майчиното тяло правят гърдите невероятно секси. Половинката ви ще е на седмото небе!

Сексът е по-хубав от всякога

Поради изменението в хормоните, а и заради богатото снабдяване с кръв в областта на малкия таз и гениталиите, сексът е усещане, което не сте изпитвали досега. Той е още по-разтърсващ отколкото преди. Стига да няма причина, която да ви пречи да го практикувате – насладете му се!

Вие сияете

Чували сме да казват, че бременните жени сияят. Това си е абсолютен факт и не е само защото знаем, че жената очаква бебе и искаме да я зарадваме с подходящ комплимент.

Сиянието е факт и се дължи отново на промяната в хормоналния баланс на тялото, който кара кожата да блести, подмладява я и изглажда бръчките и фините линии.

Снимка: iStock

Извивките на тялото ви стават все по-апетитни

Женските извивки са най-привлекателното и секси нещо за мъжете. Бременността ги прави още по-апетитни и изящни. За вашия партньор вие ще сте истинска богиня, носеща плода на любовта му към вас.

Бушуващите хормони

Те могат да пречат в някои моменти, но могат и да ви поставят в много секси настроение. Освен за палави игри, хормоните влияят и на мъжкото поведение. Женските феромони дори могат да подготвят мъжката психика за предстоящото бащинство. Невероятно, нали?!

Мъжка гордост

Вашата бременност кара половинката ви да върви с гордост до вас. Всеки мъж става още по-горд и излъчва мъжественост, когато стане баща. Това прави и него секси във вашите очи.

Коментирай