Бременност

Идеи за подаръци за бременни

Какво да подарим на бременната си приятелка?

16.04.2016г. / 10 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Вашата най-добра приятелка е бременна? Вероятно се чудите с какво можете да я зарадвате, да я поглезите, да я накарате да се чувства обгрижвана и обичана!

Ако все още се чудите как да засвидетелствате внимание и грижа към вашата приятелка, направете ѝ чудесен подарък, за да облекчите настроението ѝ! Ето и няколко идеи:

Бебешки дневник

Бебешкият дневник е страхотен подарък за бъдещи майки, особено ако очакват първо дете. В него ще могат да записват всички важни моменти от живота на новороденото си бебе. Изберете цветен и забавен дневник, който носи настроение.

Органична козметика

Бременните жени имат нужда от глезене и поддържане на красотата. Важното е, че козметиката, която трябва да използват, не е добре да съдържа вредни вещества. Органичната козметика е най-подходящата в случая и вероятно бременната ви приятелка ще ви е много благодарна, ако ѝ подарите пълен комплект глезотии с органичен произход.

Пренатален масаж

Коя бременна жена няма нужда от отпускане? Тежестта от бременността причинява схващания, които предизвикват болки и спазми. С подходящия масаж тези проблеми могат да се облекчат. Освен това пренаталният масаж въздейства положително върху настроението и емоционалното състояние на бременната жена.

Компактен масажор за крака

Една страхотна и ползотворна машинка, даваща отпускане и наслада би била от полза не само по време на бременността, но и след това!

Бременна фотосесия

Подарете на приятелката си професионална фотосесия с бременното коремче. Един ден от тези снимки ще остане чудесен спомен.

Свързани статии

Дреха за бременни

Рокля, блуза или панталон за бременни – няма значение на какво ще се спрете. Важното е приятелката ви да се чувства удобно в дрехата, която ще изберете. Подходящи са естествените материи, които не запаряват и не причиняват раздразнения.

Възглавница за бременни

Възглавниците за бременни помагат за по-спокоен сън и за отнемане на напрежението от мускулите и гърба натрупано през деня. Бременната ви приятелка ще ви е много благодарна, ако я дарите със спокоен и отморяващ сън с помощта на такава възглавница.

снимки: iStock

Коментирай
Свободно време