Бременност

3 възглавници за бременни за повече комфорт

Спомагат за по-добър сън

24.02.2017г. / 11 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

От момента на зачеване много ежедневни навици се променят. Всеки изминал ден до появата на бебето бременната се нуждае от повече комфорт и удобство, особено по време на сън и релакс. Възглавниците винаги са най-доброто спасение, правещи съня по-комфортен.

За щастие се предлагат специални възглавници за бременни, от които може да се възползвате и вие. В специализираните магазини или в интернет, може да избирате между модели, размери, състав, цветове. Вижте няколко добри предложения.

Този модел възглавница определено изглежда мека и удобна, особено, ако предпочитате да спите на една страна, а не по гръб.

Моделът осигурява опора на корема, но същевременно осъществява лумбална опора на гръбначния стълб, докато спите. Усещането е за мекота, уют, краката ви са разположени удобно, а на сутринта ще сте отпочинали.

Ако любимата ви поза за сън е по корем, то по време на бременност няма да може да ѝ се наслаждавате дълго време. Но ако имате този модел възглавница, направена със специални отделения за коремчето и гърдите, определено ще може да се отпуснете. Този модел е идеален за масаж, за облекчаване на стомашните неразположения, напрежението в кръста.

Свързани статии

Третият модел възглавница обгръща нежно тялото от двете страни. Обемността на възглавниците за бременни често измества нуждата да се ползва обикновена възглавница за сън. Тъй като по време на сън често се въртим, този модел осигурява комфорт и за двете страни.

Снимки: Pinterest

Коментирай