Мода

Какво още не знаем за модните прашки?

03.07.2012г. / 14 46ч.
Аз жената
Какво още не знаем за модните прашки?

Прашките с право се считат за най-еротичния модел бикини. Появяват се през 80-те години на XX век, в САЩ, в резултат на усъвършенстване на модела „танга“, но не се знае точно кой е създателят им. В началото са се ползвали само като елемент от шоу костюмите, а днес присъстват във всеки дамски гардероб.

Прашките се шият от различни тъкани – за разлика от първото им прохождане по магазините, днес може да ги намерите и от естествени материали.

Въпреки това много често в състава им влизат синтетични влакна, които са необходими, за да може бельото да се държи на тялото. Затова задържат влага и така провокират развитието на опасни бактерии, които, както знаем, прекрасно се размножават във влажна среда.

Най-важното – не всяка жена може да носи прашки. Убедете се, че бедрата и закръглените ви задни женски форми са в отлично състояние, а кожата ви е гладка и без целулит. Ако имате съмнение – започнете упражнения и козметични процедури, за да блеснете в най-добрата си форма.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
20 rate up comment 0 rate down comment
Ани ( преди 11 години )
Глупости - прашки може да не носиш по съвсем други причини, а не защото имаш целулит. Или вие се разхождате по улиците само по прашки? Или ако имате целулит правите секс с боксерки :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 0 rate down comment
Лили ( преди 11 години )
Защо не пишете какви негативни последици може да има носенето на прашки и че трябва да се избира между красота и здраве?Гинеколозите по света вярват, че прашката носи и своите негативи. Макар, че желанието на жените е да ги използват, за да подчертаят своята сексуалност и привлекателност може да доведе до сериозни проблеми на здравето, а понякога и тежки форми на заболявания и инфекции. Да се носят на работа е безсмисленно освен разбира се, ако не работите в стриптийз клуб.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар