Мода

Цветовете и десените на август 2013

Някъде там, ще бъдем малко бохеми, малко в средиземноморско настроение и в цвят на тюркоаз

01.08.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Август е! Най-топлия и красив месец от лятото. Август звучи като мечта, като морската безкрайност, като хубавите спомени, които ще съберем от това лято. Както всеки друг месец, така и през август сме развълнувани, когато говорим за мода, тенденции, грим и прически. Какви ще бъдем в последния летен месец на 2013 ?

Отново красиви. Този месец ще е събирателен за всичко най-красиво, на което станахме свидетели през пролетно-летния сезон на 2013 година. Ще носим много златни и металик акценти, фино обшити с пайети и камъни. Ще комбинираме тежко падащи материи с животински принтове. Някъде там, ще бъдем малко бохеми, малко в средиземноморско настроение и в цвят на тюркоаз.

В косите ще носим свежи цветя също както тези по роклята ни. Строгостта на черно-бялото райе в оригами форми и винтидж визия на точки. Материите ще са основно коприна, памук, а когато говорим за женственост няма как да не споменем и дантелата като детайл. Разгледайте галерията ни със снимки и бъдете още по-красиви през август. Есента все още не напомня за себе си, но обещава да бъде също толкова интересна и атрактивна в модните тенденции, колкото бяха пролетта и лятото на 2013.

Коментирай
Свободно време