Мода

Каква шапка да изберете за есента на 2013

Бомбе или с широка периферия?

17.09.2013г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Един от незаменимите женски аксесоари, които понякога пренебрегваме е шапката.Тя винаги придава малко тайнственост и много женственост на визията. От летните красиви шапки с голяма периферия се прехвърляме на тези, които ще са актуални за есента на 2013 година.

По отношение на моделите няма нещо ново, което да ви изненада. По-скоро има засилена еклектика и наблягане върху детайлите. Към детайлите спадат апликациите върху шапките, които ще са камъни, панделки, принтове, пера, брошки. Що се отнася до материите, те ще са памук, велур, кожа, с естествен косъм.

Свързани статии

Какъв модел да изберете? Зависи от овала на лицето, от стила, който сте изградили. Ще имате възможност да избирате между бомбе, каскет, шапка с голяма периферия, шапка по главата в стил 40-те.

Цветовете са разнообразни, както материите и акцентите по шапките. Бихте могли да ги съчетаете цветово с останалите аксесоари или да акцентирате с нещо ярко, красиво.

Разгледайте галерията ни и изберете идеалната форма за вас. Шапки с много красота и настроение, с което да посрещнете есента.

Коментирай