Мода

Събудете бунтарката в себе си!

Гръндж визията е отново на мода

19.11.2013г. / 14 41ч.
Аз жената
Събудете бунтарката в себе си!

Ето че дойде времето да събудите бунтарката в себе си, защото тя ще бъде във вихъра си този сезон! Покажете онази ваша дръзка и непокорна страна и не се страхувайте от това. Как да го направите ли? С гръндж визия, разбира се.

Свързани статии

Гръндж модата, зародила се със стила музика в началото на 90-те, извървява дълъг път и ето, че днес отново ставаме свидетели на нейния възход. Синоним на удобство, достъпност и непретенциозност, този сезон тя превзе не само стрийт стайла, но и модните подиуми.

Затова дайте почивка на бляскавите тоалети и на тяхно място извадете онези отдавна забравени и избелели дънки, кожените якета, тениските с надписи, карираните ризи и им дайте втори шанс. Грънджът е един от малкото стилове, при които разполагате с огромна свобода. Затова развихрете въображението си, включете усещането си за стил, експериментирайте и няма как да сбъркате. Защо ли? Защото в гръндж модата правила не съществуват!

Навярно си мислите, че този стил не е за всеки. Прекалено „ежедневен“ и „простоват“? Бързам да опровергая мнението ви. С него несъмнено може да постигнете интригуващо секси визия, дори да разполагате с ограничен бюджет.

Представям на вашето внимание няколко тоалета, вдъхновени от тази мода. Общото между трите е комбинацията от кожа и тартан (или с други думи- до болка познатото ни каре, което също изживява своята малка голяма революция този сезон). Надявам се представените от мен аутфити да ви вдъхновят и улеснят при опитите ви за постигане на ефектна комбинация.

Колежанска визия с лека гръндж нотка

Представеният аутфит е типичен пример за съчетаване на два различни стилове. Дългото кожено палто внася тъмна и загадъчна нотка, а карираната пола в комбинация с чорапи до коляното придават сладък и кокетен акцент на аутфита.

Това го прави идеален за всички от вас, които искат да внесат усещане за „лошо момиче“ и да разчупят познатата ни колежанска визия.

 

Тартан с леко бунтарски полъх

Тази визия е добро решение за всички привърженички на карето. Представям ви една семпла и лесна за постигане комбинация – едноцветен топ и къси панталонки. За по-завършен вид на аутфита добавете риза от тартан, която може да закопчаете и да оставите панталонките леко подаващи се, събуждайки интереса на околните.

Абсолютна гръндж визия

Предложение, идеално за по-смелите дами, които не се страхуват да експериментират и не пропускат възможността да бъдат забелязани. Къси панталонки с капси, кожено яке и риза, завързана небрежно на кръста – колкото по-небрежно изглежда, толкова по- добре. Защото именно това означава грънч!

Автор: Гергана Неделчева

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Иван Георгиев ( преди 10 години )
Много добра статия. Явно има и по-различни млади хора.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Светослав Стойков ( преди 10 години )
Една страхотна статия за всяко едно момиче, което иска да бъде забелязано и не се бои да покаже всяка една черта на своя характер.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар