Мода

Как да носите цвета на 2014 година?

Сменете изумрудения цвят с цвят radiant orchid

12.12.2013г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

През следващата година настроението в модата ще бъде под знака на цвета на годината, който е radiant orchid. Разбира се, не е необходимо да чакате до началото на пролетта, за да започнете да го носите. След като вече споделихме някои идеи за обзавеждането на дома в цвета на 2014 година, ред е и на модните облекла.

Смяната на изумрудения цвят, който бе водещ през 2013 година с лилаво -розовите приглушени нюанси на орхидеята, ще откриете както при лаковете, така и при гримовете, аксесоарите, аксесоарите за коса и разбира се всяка една част от облеклото. Въпреки наситеността си, цветът е изключително комбинативен и подходящ както за зимните месеци, така и за пролетно-летните. Модните подиуми вече представиха колекциите за предстоящите сезони и именно в тях запазено място имаше цветът на 2014 година.

Свързани статии

Това са някои от предложенията на дизайнерите за пролетно-летния сезон на 2014 година. Смела комбинация между цветове и задължителното присъствие на radiant orchid. За да подсилите ефекта на орхидеята, изберете флоралните мотиви, които ще бъдат и основен акцент в лятната мода.

Брокатът е задължителен елемент при грима и лаковете за нокти. Бъдете блестяща звезда на предстоящите празници като направите комбинацията от няколко нюанса на лилаво-розовите сенки. Цветът radiant orchid ще ви придаде свежест и ще направи визията ви впечатляваща.

Ако за маникюра изберете лилавите пастелни нюанси, не пропускайте да добавите брокатен лак, който да съчетава в себе си лилаво-розови парченца. Ще се получи интересен и леко контрастиращ ефект.

Не пропускайте и останалите аксесоари, между които са и бижутата. Изберете такива, които са с кристали в лилаво-розовите нюанси като аметист или розов кварц. Бижутата е добре да бъдат или по-нежни, както е в случая с тази гривна, или да бъдат обемни и с много камъни в цвят radiant orchid.

Снимки: Reuters

Коментирай