Мода

Детска стрийт мода (галерия)

Важно е как съчетавате десените, моделите, цветовете и материите с останалата част от аксесоарите

27.01.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: : instagram.com

Снимка: : instagram.com

В тенденциите в модата за всеки сезон винаги се обръща специално внимание и на стрийт модата, която е израз на свобода, стил и може би малко бунтарство. Мода, в която може да съчетавате смело различните видове стилове с щампи, бродерии, атрактивни аксесоари и т. н. Този път вниманието се насочва към детската стрийт мода.

Малките са истинско вдъхновение за дизайнерите. Дрехите, които носят са модели за възрастни, но в умален вид. Деца облечени по този начин винаги правят впечатление и предизвикват усмивка.

Свързани статии

Много родители смятат, че децата се нуждаят от дрехи, които да бъдат от естествени материи и да са удобни. Това е важно, но правилното съчетаване на дрехите още от ранна детска възраст възпитава малките към по- добър вкус и естетика. Ето няколко предложения за визия на момченца и момиченца.

Плетивата са изключително актуални. В модата предназначена за момиченца може да избирате между красиви жилетки, роклички, клинчета, елечета и т. н. Този имидж е издържан изцяло в лилавата гама, като акцентът пада върху ризата на бели точки, отново в лилав цвят. Ако детето не може да носи вълна, изберете памучни плетива, които няма да дразнят кожата. Плетените дрехи и аксесоари могат да се носят от ранна есен до късна пролет и това ги прави предпочитани от много родители като избор в облеклото.

Той изглежда елегантен, въпреки по-семплите цветове и класически модели и определено личи, че това облекло му е удобно. Памучна риза, отново плетена жилетка с двуредно закопчаване, памучни панталони или дънки, класически шлифер и кубинки. Обувките не само изглеждат удобни като модел, но и са с лек винтидж ефект, което ги прави подходящи, тъй като децата при игра често нараняват повърхността на обувките.

Имидж, който е подходящ както за всеки ден, така и ако ви предстои детски празник. В слънчевите дни не забравяйте и очилата. Важен аксесоар, който учи малките да пазят очите си.

Ако се налага детето да носи диоптрични очила, изберете някой фешън модел за рамка. Рамките на очилата променят цялостната визия и малките усещат, когато другите харесват начина, по който те изглеждат. Сакото, което е отново в класически модел и в тънко каре е съчетано с тишърт.

Към тази изключително актуална комбинация може да добавите дънки и кубинки или обувки тип мокасини. За да изглежда детето добре облечено, невинаги е необходимо дрехите да струват скъпо. Важно е как съчетавате десените, моделите, цветовете и материите заедно с останалата част от аксесоарите.

В галерията ни може да разгледате още интересни предложения за детска стрийт мода.

Снимки: instagram.com

Коментирай