Мода

Блясък от цветове в колиета за пролет-лято 2014

Аксесоари, подходящи за всяка визия

25.02.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

 

Колиетата безспорно са един от най-незаменимите дамски аксесоари. Подходящи са за почти всеки повод, а свободата в модата позволява те да бъдат комбинирани по различен начин. През пролетно-летния сезон ви очакват много цветове, които ще откриете в смели арт комбинации.

Същото ще бъде и при бижутата – много цветове, камъни, изработени в красиви форми за един неповторим имидж. Какви колиета да изберете и как да ги съчетавате? Ако в колекцията с бижута все още нямате перли, хубаво е този сезон да направите тези класически гердани част от вашата визия. Те са подходящи не само за официални случаи, но могат да бъдат част от ежедневието ви, особено големите перлени топки.

Свързани статии

Не пропускайте да си закупите колие с флорални мотиви. Подобни аксесоари все още са част от есенно-зимната колекция за 2013-2014 година. Още една причина да добавите малко повече цвят и настроение преди да е дошла пролетта.

Защо да изберете колиета, в които има повече от един цвят? Те винаги правят визията по-красива. Класическите цветове и кройки на дрехите, скучната и еднообразна визия се променят винаги когато към тях добавите аксесоар като това колие. Много блясък и цветове събрани във фина обработка.

Те са красиво допълнение към блузата, роклята или потника в ярък цвят. Това колие не само е красиво, но създава и усещане за лято. Съчетава в себе си много цветове, преобразени в малки или по-големи по размер камъни, които ще бъдат актуални за следващите сезони. Всеки един цвят от колието е комбинативен, т. е. това колие би си отивало на оранжева блуза или рокля, на лилава, на син цвят и т. н. Разбира се, подобни цветни аксесоари са красиво допълнение към класическата строгост на черния цвят.

Изберете стилна комбинация между цветове и форми. В това предложение са съчетани малки, по-големи топчета, както и форми, напомнящи за диамант. Към морскотосиньо със зелен оттенък е добавено и златно. Акцент, който също е част от многоцветните бижута. Всяко едно от тези колиета може да бъде част от вашата коктейлна, офис или парти визия или красиво допълнение към класическата деним риза.

Снимки: obaz.com

Коментирай