Мода

Цветните чорапи – част от пролетния имидж

Какви чорапи да изберете и как да ги съчетавате?

27.03.2014г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

С настъпването на пролетта и покачването на температурите се покачва и желанието на дамите да обуят най-красивите си обувки в комбинация с още по-красиви, нестандартни и шармантни чорапи.

Модните дефилета за пролетно-летния сезон на 2014 година събраха погледите на публиката не само с ярките цветове, интересните линии и предизвикателни имиджи, но именно с това че в предложенията на много модни брандове са включени чорапите с дължина до глезена или такива, които са до под коляното.

Шанел и Прада са от онези модни гиганти, които не пропуснаха да подчертаят чара на арт роклите в класически модел, комбинирани със спортни чорапи.

Какви чорапи да изберете и как да ги съчетавате?

Имате пълна свобода при избора им. Чорапи ще намерите в различни дължини, десени, материи, с апликации или без. Те се съчетават красиво с високи сандали, класически обувки с остри върхове.

Свързани статии

Може да изберете такива, които имат повече дантела по тях. Да бъдат като тези от колекцията на Прада – спортни, но с големи и красиви камъни. Да ги съчетавате към рокли, поли като съобразите така дължината, че вниманието да пада върху чорапите.

Те биха могли леко да бъдат загатнати, когато носите дълъг панталон или дънки. Леко навийте маншета на панталона, така че да бъде една идея над глезена. Добавете стилно изчистени обувки и атрактивни шарени чорапи на райе, ромбоиди, точки и т. н.

Снимки: Reuters, obaz.com

Коментирай
3 rate up comment 2 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )