Мода

Златни елементи за пролет-лято 2014 (видео)

Добавете повече злато в гардероба си за следващите сезони

01.04.2014г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Златни бижута, златни аксесоари и златни елементи в облеклото! За пролетта и лятото на 2014 година модните дизайнери ни предлагат да обърнем специално внимание на златните акценти в модата.

Dries Van Noten, Diesel и Dolce&Gabbana са само част от модните гиганти, които в колекциите си за следващите сезони се довериха отново на златото като елемент в модата.

В колекцията на Dries Van Noten златото е представено и под формата на актуалното за сезоните плисе. В този имидж то е поставено само като акцент. От модния бранд предлагат и поли изцяло в злато, както и красиви аксесоари. Златният цвят е изключително комбинативен и подходящ за всеки стил.

В колекцията на Diesel златото също е основен акцент като е комбинирано предимно с бяло. Златните кръгчета и малки ромбоиди правят модела на роклята още по-интересен предвид асиметричната му линия. Геометричните фигури също са актуални за пролетта и лятото, а ако ги добавите и в златни нюанси със сигурност ще привлечете вниманието.

В колекцията на Dolce&Gabbana златото изобилства. Красиви метални обеци, комбинирани с флорални мотиви, колани в златно, рокли, поли и аксесоари разкриват женствеността. Как да съчетавате златните елементи?

В зависимост от наситеността на златото бихте могли да го комбинирате с пастелни цветове, флорални мотиви, по-ярки цветове, с животински принтове и т. н. Споделяме видео от представянето на пролетно-лятната колекция на бранда, където може да видите още красиви предложения за имиджи, в които присъства златото.


Снимки: Reuters

Коментирай