Мода

Най-бляскавите тоалети на Met Gala 2014 (галерия)

Какъв тоалет бе избрала да носи Виктория Бекъм?

07.05.2014г. / 12 37ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само преди дни за поредна година Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala събра на червения килим едни от най-добре облечените звезди. Вечерта на Met Gala 2014 бе повече от бляскава.

Метални частици, обемни рокли с флорални мотиви, мрежести акценти, асиметрични модели и тоалетите на Gucci, Jason Wu, Thakoon, Givenchy и други представиха впечатляващи ансамбли от материи и линии.

Кои бяха едни от най-добре облечените дами тази година?

Зашеметяваща както винаги, Виктория Бекъм бе облечена в невероятна рокля цвят екрю, в изчистена линия. Кой е дизайнерът на тоалета й? Вероятно няма да ви учуди, че тя бе облечена в рокля на Victoria Beckham.

Актрисата Блейк Лайвли представи рокля в цвят пепел от рози на Gucci. Дълбоко деколте и модел, който се разкроява пищно, оставяйки след себе си разкоша на фино обсипана материя с пайети и много блясък.

Чарлийз Терон бе избрала комбинацията от бяло с черно. Роклята, която е дело на Dior бе допълнена от черен смокинг, което направи визията й наистина впечатляваща.

Повече от свеж бе тоалетът на актрисата Ема Стоун. Тя бе избрала комбинация от дълга пола в ефирна материя и топ. Приятно съчетание в два различни нюанса на розово на Thakoon. Тя определено се отличаваше на фона на блясъка и пищността на останалите звездни тоалети.

Интересен бе тоалетът на Бионсе. Тя бе облечена в Givenchy. Миналата година певицата дефилира с пищна рокля в комбинация със златно и черно. Въпреки че за тазгодишната Met Gala очаквахме отново много пищност в избора й на тоалет, този малко ни изненада, но приятно.

Няма как да подминем визията на Сара Джесика Паркър, която за пореден път доказа, че е модна икона. Невероятната черно-бяла рокля, с която бе облечена е дело на Oscar de la Renta.

В розово, което много и подхожда, с малко бижута и ретро къдрици бе визията на Рийз Уидърспун. Тоалетът подчертаващ женствената й фигура е дело на Stella McCartney. В галерията ни може да разгледате още снимки със звездни тоалети от вечерта на Met Gala 2014.

Снимки: Reuters

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Vesi ( преди 9 години )
факт! по-голяма част от тях са с красиви тоалети, но комбинацията бяло с черно никога не ми е допадала...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Този път са сравнително стилни. Обикновенно е пълен кич.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )