Мода

Как да си направите лента за коса от колие

Когато решите да носите колието си, просто премахнете ластика...

06.06.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  thinkstock

Снимка: thinkstock

Аксесоарите за коса са задължителен елемент от визията на всяка дама. Ленти за коса, диадеми, шалове, фиби, фуркети и т. н. всички те могат да направят прическата ви по-красива, стилна и отличаваща се.

Днес ще ви покажем как само за няколко минути да си направите лента за коса. В колекцията си от бижута със сигурност имате колие, което не носите. Именно с него може да си направите лента за коса.

Свързани статии

Трябват ви колие, ластик за коса (може да си купите от кинкалерията такъв, който се продава на метър), ножица и малки клещи.

Това, което трябва да направите е да разтворите с помощта на клещи халкичката от едната страна на колието, за да вмъкнете тънкия ластик. В зависимост от това колко стегната искате да бъде лентата, изберете и дължината на ластика.

След това затворете халкичката и прекарайте ластика през закопчалката. Готово! За няколко минути си направихте красива лента, която може да носите, когато косата ви е прибрана на кок, конска опашка, когато е пусната. Когато решите да си носите колието, просто премахнете ластика.

Снимки: cremedelacraft

Коментирай