Мода

Какво да облека днес

Магията на кораловия цвят

06.08.2014г. / 08 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr

Снимка: thepeachskin.tumblr

Кораловият цвят е един от основните за сезона. Преминавайки през различни нюанси с прасковена нотка, малинова или с лека червена линия, той напомня за тропиците, океана и е една експлозия от настроения.

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме три романтични идеи за това как да направите кораловия цвят част от гардероба си през август. Дългите и ефирни рокли също напомнят за лятото и морето.

Подобен модел в корал е подходящ за вашата дневна визия или парти вечер на брега на морето.

Изберете рокля, която е с висока талия. Винаги добавяйте и друг контрастен цвят към кораловия. Това прави визията още по-привлекателна.

Тази рокля е като напръскана с цвят слонова кост. Не забравяйте и бижутата, които мога да бъдат дървени, с пера, от слонова кост или с камъни. Подходящи са сандалите на равна подметка или на по-висока платформа.

Свързани статии

Прическа, която особено би подхождала на модела на роклята и настроението, което тя предава е в стил бохо ( повече за нея вижте тук).

Подобен модел, който разкрива красотата на раменете и деколтето прави визията изключително женствена и романтична. Ръкавите са три четвърти, дължината на роклята е над коляното, а материята памук и коприна или памук и лен.

Непретенциозна, но в същото време напомня за разкош, тъй като е умело съчетана с пищни и красиви бижута. Не си спестявайте екстравагантните аксесоари.

Ако искате да носите обемни пръстени по няколко на ръцете, обемни обеци и гривни, осмелете се. Те са изключително актуални за лятото на 2014 година. 

И отново дълга до земята, но права като линия рокля, от памук и с висока талия. Удобна, в наситен коралов цвят подчертаващ вашия бронзов загар. 

Снимки: thepeachskin.tumblr

Коментирай