Мода

Какво да облека днес

Три идеи за визия с повече цвят и игра на десени и форми

09.01.2015г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Колкото повече усещаме зимата, толкова повече имаме нужда от нещо, което не само да ни стопли, но и да повдигне нашето настроение. Въпреки красотата на зимните пейзажи, копнеем за необикновената пролет и нейните свежи и ярки цветове.

Затова в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме три идеи за визия с повече цвят и игра на десени и форми.

Първата идея е за онези дами, които обичат черно-бялата комбинация на геометричните линии. Палтото е в класическа права линия с дължина около коляното. Моделът и десенът са подходящи както за ежедневието, така и за по-елегантна визия.

Не забравяйте да добавите и подходяща брошка. Този малък аксесоар винаги ще бъде на мода. Завършете имиджа с малко повече настроение, облечено в яркорозово, червено, жълто, синьо.

Следващото предложение е за дамите, които обичат да експериментират с десените. Моделът е с черна рокля, която е декорирана с флорални мотиви и много напомня за предстоящата пролет.

Десенът на палтото се разминава като идея с този на роклята. Но защо да не поиграете с цветовете, формите и линиите?

Завършваме с едно стилно предложение в червено, черно и бяло, подчертано от разкоша на пепита, карето и райето. Три различни десена в една неповторима комбинация ще направят визията ви наистина забележителна.

Свързани статии

Снимки: keikolynn.com

Коментирай