Мода

Какво да облека днес

Животински щампи за повече индивидуалност

16.02.2015г. / 07 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Не само цветовете и начинът, по който ги съчетаваме, могат да ни направят щастливи. Десените на дрехите, които избираме също оказват положително или отрицателно влияние върху психиката ни, независимо, че по-често не забелязваме това.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една закачка с десените на материите, която да добавите към вашата визия.

Животинските принтове са изключително актуални. В почти всеки бутик може да откриете пуловер, тениска, рокля, пола, панталон или аксесоари с котенца, кученца, пеперуди и други. Те не само освежават визията, но са и начин да създадете един неповторим стил.

В това предложение моделът е съчетал сива рокля с десен от бели и розови котенца, които изпъкват като акцент. Важно е, когато искате да имате повече свежест и настроение в имиджа си, да правите смели цветови комбинации.

Свързани статии

Нека цветовете контрастират. Както забелязвате има и връхна дреха, която е топла жилетка в подходящи цветове и с широко райе. Още една идея за това как може да съчетавате райето с други десени.


И в тази визия имаме закачлив принт с котенца върху черна пола, с висока талия.

Това предложение вече сме ви показвали в рубриката ни, но отново го споделяме, за да ви вдъхновим да изберете нещо по-различно и нестандартно, което да ви отличи със собствен стил, да предаде част от вашите емоции и виждане за модата.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай