Мода

Какво да облека днес

В духа на Испания

16.03.2015г. / 08 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Dolce & Gabbana

Снимка: facebook Dolce & Gabbana

Вдъхновени от красотата на Испания и от някои от най-добрите модни колекции за предстоящите сезони, в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме модни идеи в духа на испанския темперамент.

Един от първите модни брандове, който съчета полъха на Сицилия с испанската нишка е Dolce & Gabbana. Невероятна дантела в червено и черно, флорални мотиви и бродерии. Късите сака тип болеро ще бъдат изключително актуални за пролет-лято 2015.

Бродериите им напомнят за битките на тореадора, цветовата палитра остава строга и класическа – червено, бяло и черно. Подобни сака са изключително комбинативни с къси панталони, класически панталони или дънки скини модел.

В модните бутици вече може да откриете подобни сака. Побързайте и добавете към гардероба си едно.

Следващият акцент, който много напомня за испанския дух са ризите. Те ще бъдат с висока, обгръщаща шията или с остра яка. Бродериите върху тях и декорациите от дантела ще са основен акцент, а цветът остава екрю.

Свързани статии

Подходящи са за вталени долни части като поли, панталони, дънки. Особено красиви са, когато долната част е с по-висока талия, а ризата е скрита в нея.

И следващите два много важни акцента, които трябва да добавите във вашата визия са корсетите и ресните.


Фини ресни към блузите, роклите, чантичките, шаловете. Корсети с панделки, шевици, които подчертават вашата женственост, сексапил и същевременно прикриват малките несъвършенства.

Това са нашите предложения за днес. Изберете някои от тях и ги добавете към вашия имидж.

Снимки: Reuters, thepeachskin.tumblr.com

Коментирай