Мода

Райе и златни пайети – хит това лято!

Как да добавите визията към вашия гардероб

29.06.2015г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: hellonatural

Снимка: hellonatural

Пайети и злато! Комбинация, която ще властва в модата това лято. Как да я добавите към вашия гардероб? Модните бутици ви предлагат разнообразие от модели и аксесоари, в които основни акценти са златните пайети.

Тъй като те са пищни като елемент, много е важно да съобразите как ще ги съчетаете с останалата част от вашата визия. Но не забравяйте, че модата преди всичко е експеримент. Какво ще кажете за съчетание между златни пайети, райе, флорални мотиви, каре?

Има толкова много възможности. Днес споделяме една лесна и много лятна идея за това как да освежите класическото моряшко райе със златен блясък.

Свързани статии

Ще ви трябват тениска на райе, текстилно лепило, четка за рисуване, пайети, около 50-60 см (пайетите трябва да са от тези, които се продават на метър в кинкалериите).

Поставете тениската на равна и твърда повърхност. След това с помощта на пайетите направете красиво сърце. По желание може да смените формата с цветя, звезда и т. н.

С четката за рисуване нанесете върху тях малко количество лепило и след това притиснете към материята. След няколко часа ще имате нова тениска с много лятно настроение.

Снимка: hellonatural

Коментирай