Мода

Туид поли, десени и панделки за пролет-лято 2016

Една интересна колекция от модна къща CHANEL

30.10.2015г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Когато има модно шоу на нетипично място, няма съмнение, че е замесен маестро Карл Лагерфелд. Този път ненадминатият дизайнер, който твори за модна къща CHANEL, превърна Grand Palais в шик терминал на летище, където всички пътници са в първа класа.

Красиви модели играеха ролята на пътници, като някои дефилираха и с багаж, докато други се отбиваха, за да бъдат чекирани. Какво предлага Лагерфелд на дамите за пролетта и лятото на 2016 година?

Линиите при полите ще бъдат класически туид, разбира се съчетани с подходящо сако, докато при панталоните ще бъдат със свободни и с широки крачоли. Изрязани с три-четвърти букле ръкав якета, плетени поли, спортни визии с бейзболни шапки и слънчеви огледални очила.

Модели, които дават много свобода. Имено това ги прави подходящи и удобни за път или когато се забавляваме. Впечатление направиха и дългите поли в трапецовидна линия, които бяха съчетани върху дълги панталони. Едно ексцентрично представяне, в което шик панделки напомняха за женствеността и разкоша на Париж.

При класическите костюми в стил, които отличават модния бранд запазено място имат розовото, беж, сиво. Има невероятно много десени, които няма как да не си позволим да носим през следващите сезони, а именно-каре, райе, десен тип виши в различни цветови комбинации.

Свързани статии

Аксесоарите са с перли и много разкош, както с блясък на кристали. Не забравяйте за панделките, които ще бъдат водещи за пролет-лято 2016 година. Обувките са на висок и дебел ток, със сребърни и прозрачни елементи.

От друга страна спортната тема предлага фини материи, смели цветови комбинации, много геометрични фигури, както и 3D ефекти пресъздадени върху материите. Повече снимки може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай
Здраве и красота