Мода

Как да си направите колие с перли и сатен

Лесна и оригинална идея

13.11.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: hellonatural.co

Снимка: hellonatural.co

Ако има нещо, което винаги ще бъде любимо на дамите и никога няма да им омръзне да го носят, то това са перлите. Под формата на колие или декорирани върху дреха или аксесоар, те са едно намигване към класиката и женствеността.

Днес споделяме една идея за това, как да преобразите старите перлени гердани в ново и красиво колие. Ще ви бъдат необходими сатенена панделка (дължината й зависи от това колко дълго искате да бъде колието ви), игла и конец.

Преди да започнете да пришивате перлите, определете колко от тях ще поставите. Не забравяйте да си оставите достатъчно свободна дължина от панделката, за да може да завържете колието си на красива панделка.

Свързани статии

Вземете една перла, поставете я в единия край на панделката, прегънете върху нея панделката и прекарайте иглата с конеца. След това сложете втора перла и отново прегънете. Така пришийте и останалите перлички.

Крайният резултат ще е красиви вълнички от сатен с перли върху тях. Колие, което може да носите като допълнение към елегантната или по-ежедневна визия.

Снимка: hellonatural.co

Коментирай