Мода

Какъв тоалет избра първата дама за клетвата на президента Румен Радев

Новият президент Румен Радев положи клетва пред парламента и българския народ

19.01.2017г. / 13 22ч.
Аз жената
Президентът Румен Радев и съпругата му влизат в парламента. Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев и съпругата му влизат в парламента. Снимка: Булфото

Румен Радев положи клетва като президент пред Народното събрание. Новоизбраният президент пристигна в парламента, придружен от съпругата си Десислава Генчева-Радева.

Свързани статии

Новата първа дама заложи на класическите цветове черно и бяло за визията си на церемонията. Десислава Радева избра за тържественото събитие черна рокля с дължина до коляното, късо бяло сако, елегантни черни обувки на висок ток, черен клъч и перлена огърлица.

Първата дама е направила промяна в цвета на косата си, който преди беше тъмночервен, а сега е кестеняв. На днешната церемония първата дама беше и с очила, които преди не е слагала на публични събития.

Снимка: Булфото

За отбелязването на победата на съпруга си в нощта на изборите тя се появи облечена в къс спортно-елегантен костюм с цип в синята гама, който обаче не бе добре приет от стилисти и дизайнери за визия на първа дама.

Снимка: Булфото

Новият вицепрезидент Илияна Йотова също избра класическата комбинация от цветове за клетвата си пред депутатите. Тя облече тоалет в бяло и черно с яка, бели перлени копчета и равни черни обувки. Йотова също вече е с по-тъмна коса.

Снимка: Булфото

Снимка: Олег Попов

Според някои медии Радев и Генчева са се оженили през август. Той има две деца от предишния си брак – Дарина (15) и Георги (13). Генчева има голям син от брака си с Георги Свиленски.

 

Коментирай
6 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
Черната рокля не е избор, а липса на избор. Има време, ще и кажат, че черното се изключва като вариант за женско облекло при политици и обкръжението им. Абсолютно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
простолюдие ( преди 7 години )
За мен лично първата дама е с лоши обноски, ниска култура на обличане и явно дразнещо поведение, като агресивно и по неподходящ начин се изтъква, че е първа дама. Може да е първа, но с това поведение изобщо не е ДАМА.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар