Той

За и против дългата коса при мъжете

30.07.2009г. / 11 17ч.
Аз жената
За и против дългата коса при мъжете

За жените е ясно – дългата коса е повече от приемлива, счита се за секси, много се харесва от почти всички мъже, особено ако е руса. Но при мъжете – дали сме достатъчно модерни, за да им даваме всички свободи или сме наистина консервативни и не харесваме мъже с дълга коса? Вие къде сте?

Ето и мненията на няколко момичета по отношение на момчетата с дълги коси:

Б. С., 31 г.
“Не ми харесват мъжете с дълга коса. Досадно е – как да го галиш, как да спиш до него, пречи и на секса! Против съм. По-добре – гола глава!”

В. Г., 37 г.
“Зависи колко дълга и на каква възраст? Дългата коса при мъжете е като късата пола при жените – малко е странно на стари години, но на който си му отива – си му отива.”

К. Н., 23 г.
“Принципно против, но има лица и физиономии, на които повече им прилича. Разбира се поставя се и под въпрос до колко мъжете са способни да се грижат за една дълга коса.”

Д. Г., 24 г.
“За! Всеки да изглежда, както му харесва, независимо от общественото мнение (или какво мисли баба му по въпроса).”

* * *

5 неща, които той няма да признае
Как да избера вратовръзка?
Той е в кризата на средната възраст

Коментирай
17 rate up comment 0 rate down comment
ivvy ( преди 11 години )
Аз лично предпочитам дългата коса и смятам, че е доста по секси от късата. В състояние съм да се загледам и по най-неприветливия мъж, ако е с дълга коса. Моят приятел е с много дълга коса, която убийствено много му отива, а и по никакъв начин не пречи на секса. Плюс това е почти на 30, така че това с възрастта е пълна глупост. Освен това много жени, освен, че го заглеждат (което много ми чеша самолюбието :D), са го гледали завистливо заради косата и най-редовно го питат с какво я поддържа. В крайна сметка всичко опира до отделния мъж и до това дали му отива или не. Всичко останало са чиста проба предразсъдъци и лично субективно мнение.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
16 rate up comment 0 rate down comment
m ( преди 11 години )
ami ako maja e hubav nqma zna4inie kakva e kosata,dalga,kasa...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 2 rate down comment
Десислава ( преди 11 години )
Според мен НЕ е секси ,,, стои неподдържано и ,, ме е гнус :Д повечето мъже не си я мият редовно ,или пък ако си я мият често възнивка проблемът с кофти формаа и т.н . Прическа тип Първи номер според мен е перфектна за тъмнокоси ,а за светлокоси - по- дълга (около няколко пръста ) Съгласна съм че зависи от мъжа , но определно съм ПРОТИВ дългокоси
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 0 rate down comment
в ( преди 11 години )
Мъжете с дълга коса са много секси и привлекателни. Не е вярно, че дългата коса на мъжа пречи в секса, напротив! Само жена, която не е спала с дългокос мъж, може да изрече такава глупост. Всеки трябва да бъде с такава коса, каквато му е удобно да носи и се харесва с нея, независимо дали е дълга или къса. Аз съм "за" дългата коса при мъжете!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар