Семейство

Поздрави за различни поводи

18.08.2005г. / 12 46ч.
Аз жената
Поздрави за различни поводи

Картичката е от най-важните неща към подаръка – особено ако се отнася до любим и скъп за нас човек. Често изборът й ни затруднява, но още по-сложно става, когато се стигне до надписването й. Взимаме я, взимаме и химикалката и ... чакаме вдъхновение. Най-често резултатът е – не много оригинален текст. Това е приемливо, но все пак, ако искаме да създадем още по-позитивна емоция у този, който има повод за празник – ето няколко идеи и възможности за това как да надпишем картичката.

"Скъпи мой Пепи, приеми цялата любов на земята, с която те дарявам! Обичам те! Мария"

"Скъпи наш татко – със сигурност го знаеш – ти си най-страхотният баща и съпруг на земята! Обичаме те и ти желаем успехи, крепко здраве и да си винаги усмихнат! Твои Мария, Стефи и Марти"

"Скъпа моя любима и най-прекрасна на света Мария, щастлив съм, че сме заедно! Обичам те! Ти си всичко за мен! Иван"

"Скъпи родители – мамо Ваня и татко Стефан, честита годишнина! Нека крепкото здраве да не ви оставя, а дните ви да са изпълнени с поводи за радост и спокойствие! Обичаме ви!"

"Мило младо семейство Иванови, днес е най-хубавият ден в живота ви! Нека дните ви заедно от тук насетне да са също толкова щастливи и усмихнати, в хармония и любов! Нека всички ваши желания се превърнат в реалност! Вашите кумове сем. Петрови"

От Антоанета Диханова – пожелание за младоженци:
"Желаем ви звънът на чашите с вино и блясъкът в очите ви да ви съпътства през целият живот. Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях! Бъдете заедно и се обичайте! По вода да ви върви, а корабът на живота ви да се товари с любов, пари и късмет! Бъдете най-веселите, най-щастливите, добри и нежни, най-красивите! Бъдете най-внимателните, най-любимите, реални,обаятелни, най-неповторимите! Бъдете и добри и строги и слаби и силни! Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, въоръжени с любов и разбирателство, в което да се разбива всяко цунами. Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Запазете завинаги вярата, надеждата и нейно величество мъдростта!!! На добър път отсега нататък, заедно!!!"

От Стефан Марианов – благодарност: "Много ми хареса това пожелание! Утре съм на сватба и никъде другаде не намерих. Благодаря на вашето невероятно списание!"

От Андон и Мая от Русе – благодарност: "Благодаря на г-жа Диханова за страхотното пожелание. В събота аз и моят приятел ще ставаме кръстници на младоженци и пожеланието ще бъде точно това. Нямам търпение да го изречем и пожелаем на младоженците. Моля ви, благодарете на г-жата или г-цата от наше име. БЛАГОДАРИМ!"

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
ТИЖИ ( преди 11 години )
МИЛИ МЛАДИ ХОРА,ЖИВОТ ЕДИН, В ЕДНО ВЪРВЕТЕИ В ПЪТ ЕДИН ВСЕ ДВАМАТА БЪДЕТЕВ РАДОСТ, В ТРУД И В ГРИЖИ!И ГОДИНИТЕ КАТО БРОЕНИЦИ,ДА СЕ НИЖАТ ДО СТОТИЦИТЯ ДО ТЕБ И ТИ ДО НЕЯНЕКА РАДОСТ И УСМИВКИ ПЪЛНЯТ ВАШИТЕ СЪРЦАДА СЪЗДАДЕТЕ ПОКОЛЕНИЕОТ ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА!НА СПОЛУКА И ДОБЪР ПЪТ В ЖИВОТА!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
ТИЖИ ( преди 11 години )
СКЪПИ МЛАДОЖЕНЦИ,ВИНАГИ ЛЮБОВ ДА ИМА - ВСЯКО ЛЯТО, ВСЯКА ЗИМА!В БЯЛА КЪЩА ДА ЖИВЕЕТЕ,МНОГО ЛЮЛКИ ДА ЛЮЛЕЕТЕ,ДА СТЕ ВИНАГИ НЕРАЗДЕЛНИИ В ПРАЗНИК, И В ДЕЛНИК!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Плами ( преди 11 години )
И аз днес съм на сватба. Смятам, че това послание ще ми свърши работа!!! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
moni ( преди 11 години )
Много, много ми хареса, благодаря.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар