Семейство

Петко и Яна не бързат да правят семейство

Бизнесменът Петко Димитров споделя за връзката си с Яна

12.08.2013г. / 11 22ч.
Мария Дуковска
Снимка: Dancing Stars

Снимка: Dancing Stars

Бизнесменът и вече почти професионален танцьор, Петко Димитров заяви, че иска да отгледа детето си в България. Управителят на нощен клуб има син Виктор от водещата на "Господари на ефира" Мария Игнатова.

Свързани статии

В интервю пред Мартин Карбовски в предаването му по TV7, Петко сподели няколко откровения за личния си живот. Смело повдигна завесата и за връзката му с професионалната танцьорка и хорегораф Яна Акимова, с която се влюбиха по време на предаването Dancing Stars.

Макар да поправи Карбовски, който нарече приятелката му "това момиче Яна, хубавото" с репликата "Тя е жена!", Петко обясни, че двамата не бързат да стават семейство. "Има ценностна система, има чувство за хумор - неща, които са много важни. Знае как да накара един мъж да се усмихне“, сподели Петко за танцьорката.

"Има много момичета, които имат ценности. Но има и много момичета, които те виждат като 100 долара“, смята Димитров. За връзките, които се основават на финансовия интерес обаче той сподели: "Това е един сапунен мехур, който ще се спука“.

Малко след като приключи предаването Dancing Stars, Яна и Петко признаха, че имат връзка. Преди това Яна имаше дългогодишна връзка и живееше с певеца Орлин Павлов.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
NGGG ( преди 10 години )